Merkzaak

Samen met Janouk Kloosterboer, advocaat in hart en nieren, werkt Miesart aan Merkzaak. Op donderdag 9 februari hebben wij Merkzaak gelanceerd, heb je dat gemist? Kijk dan als nog even op www.merkzaak.nl.

De Merkzaak registreert merken.

Je onderneming en de producten of diensten die je levert, hebben een naam en een logo. Dat zijn de merken van jouw bedrijf. Om je merk veilig te stellen en te kunnen voorkomen dat anderen je naam of logo gebruiken, is het noodzakelijk dat je je merk laat registreren. Zonder registratie, heb je geen merkrecht en zou iemand anders er in principe met jouw merk vandoor kunnen gaan.

Janouk Kloosterboer en Michelle Haak

Merkzaak & Miesart

De samenwerking tussen Janouk en Miesart is niet zomaar ontstaan. Janouk en Michelle zitten samen in de jury van de screeningscommissie van Starterslift en delen daar veel ideeën. Zo ook Janouk haar idee voor Merkzaak. Een aantal screening-avonden (en biertjes) later ontstond het idee om samen Merkzaak op de kaart te zetten. Miesart is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en Janouk voor de inhoud.

Naast de, hier boven beschreven rol, vervullen we ook een adviserende rol. Soms is een merknaam of logo niet uniek waardoor het niet geregistreerd kan worden. In zo’n geval helpen wij het bedrijf of organisatie bij het uniek maken van de naam of het logo.