Ontwerpwerk 2.0

De 2e helft van 2017 was minstens zo mooi als de eerste helft. Hieronder vinden jullie een update van ons meest recente werk.

Hack je Hekje

Voor Hack je Hekje hebben wij een bijzondere Escher hashtag (hekje) ontworpen met passend alfabet. Bekijk de volledige casus hier.

Tifi, find time to enjoy life

We mogen nog steeds niet verklappen wat het is maar we mogen de huisstijl die wij voor Fernon hebben ontwikkeld wel laten zien en dat doen we met trots!

House in Style

Omdat het originele logo van House in Style moeilijk te registeren is voor merkbescherming hebben wij dit logo uniek gemaakt. Daarnaast hebben we nieuwe visitekaartjes, folders, verpakkingen en staalkaarten ontworpen. Momenteel ligt de nieuwe catalogus zelfs bij de drukker en deze zal eind januari weer verschijnen.

Leenders Fiscaal Advies

Voor Michel Leenders, de oprichter van Leenders Fiscaal Advies hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Leenders Fiscaal Advies kenmerkt zich door iedere situatie in balans in te brengen. Dit hebben we daarom zeer expliciet visueel gemaakt in de huisstijl. Hieronder vind je een teaser van de huisstijl, de rest wordt binnenkort gelanceerd!

 

De Queeste

Voor de spannende thriller van Rien Schalkwijk hebben wij de omslag ontworpen.

Markland College

De nieuwe huisstijl van het Markland College is met ingang van het nieuw schooljaar overal te zien. We ontwierpen hiervoor weer een aantal leuke uitingen.

Amphia

Net zoals in Ontwerpwerk 1.0 mag Amphia in deze update niet ontbreken. Naast de lichtjesactie hebben we dit jaar ook het Beter Boek weer gesponsord.

Merkzaak

Voor de Merkzaak hebben wij dit jaar verschillende social media campagnes bedacht. Hieronder zie je een reeks Facebook posts uit de campagne ‘Let op… een dief!’