Ontwerpwerk 3.0

De 1e helft van 2018 was hebben we veel nieuwe projecten gestart. We zijn nog druk bezig met de nieuwe visuele identiteit voor 2 prachtige organisaties, deze volgen bij de ontwerp werk 4.0! Hieronder vinden jullie een update van ons meest recente werk.

Miesart 10 jaar

In de periode van deze ontwerpwerk hebben we het 10 jarig jubileum van Miesart gevierd! Onderstaande poster is het resultaat van de postergenerator. Tijdens de viering hebben alle gasten hun eigen vierkantje samengesteld bestaande uit hun initialen, kleur en verschillende lettertypes.

Braventure

Voor het nieuwe Brabant brede startup programma bedachten wij de naam en ontwikkelden we de nieuwe huisstijl. Bekijk het hele portfolio item hier.

 

 

Amphia

Ook in deze ontwerpwerk mag Amphia in deze update niet ontbreken. Naast het Jaarverslag hebben we diverse uitingen voor de Orthopedische Kliniek ontworpen en een brochure voor de afdeling Orthopedie.

Lussenburg Advies

Voor Lussenbrug Advies onderhoudt Miesart al jaren de huisstijl. Met een verhuizing voor de deur hebben wij opnieuw gekeken naar de technische uitwerking van het logo en hier een kleine verbetering in doorgevoerd. Door de ruimte van de openingen iets groter te maken blijft het logo ook goed leesbaar op kleine schermen en loopt het niet meer dicht.

House in Style

Voor het nieuwe jaar hebben we ook weer een prachtige catalogus voor House in Style mogen maken. De catalogus is gedrukt op het papier Munken Kristal wat bijna net zo zacht is als het linnengoed wat zij verkopen.

Martens en Van Oord - MvO Safe

Voor het veiligheidsprogramma van Martens en Van Oord hebben wij een campagne ontwikkeld.

Doorleefboek

Als je als kind een belangrijk iemand in je leven verliest, is dat heel moeilijk en pijnlijk. Denk aan het overlijden van een broertje, moeder of opa. Maar ook een scheiding of verhuizing kunnen erg ingrijpend zijn. Je kunt dan gevoelens van rouw en verlies hebben als kind. Hoe kun je deze het beste en makkelijkst verwerken? En wie kan je hiermee helpen? Het antwoord hierop is het Doorleefboek. Het Doorleefboek is een werkboek waarmee kinderen op de basisschool én een (hulp-)volwassene samen stap voor stap aan de slag gaan met een verlies.

Miesart draagt als sponsor bij aan het Doorleefboek door hiervoor het ontwerp te maken.

Websites

Dit jaar zijn we van start gegaan met 3 website projecten. Voor Legal Republic, Aurum en Braventure hebben wij de website verzorgd.