Ontwerpwerk 1.0

2017 is begonnen met veel mooie projecten. Dit is de eerste van een nieuwe reeks posts over het werk wat wij maken. We geven hier een update van een greep uit de ontwerpen die wij de van januari tot en met mei hebben opgeleverd.

Martens en Van Oord

Sinds 2015 verzorgt Miesart het grootste gedeelte van het grafisch onderhoud voor Martens en Van Ooord. Martens en Van Oord is druk bezig met de herinrichting van de Heesseltsche Uiterwaarden. Het projectgebied is toegankelijk voor bezoekers en is daarom voorzien van 5 mooie informatieborden. Miesart heeft deze borden verzorgd net zoals het nieuwjaarsgeschenk.

Elout Vos, hospital development & management

Voor Elout Vos hebben we een visuele identiteit ontwikkeld. Zijn naam gaf voldoende input om een krachtig beeldmerk te ontwerpen.

Gogla

Samen met Getting Social hebben wij dit jaar het Public Report, Annual Report, de visitekaartjes en een brochure voor Gogla ontworpen. Gogla brengt energie op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Met name in de vorm van licht.

House in Style

Voor House in Style hebben wij dit jaar de catalogus verzorgd en momenteel zijn we bezig met het ontwerp van de nieuwe website.

Amphia

Voor Amphia ontwerpen wij nog steeds met veel plezier allerlei uitingen. Denk hierbij aan uitnodigingen, posters, verslagen, stickers en ga zo maar door. Bekijk ook het magazine wat wij voor de Dag van de Verpleging hebben mogen ontwerpen via deze link.

Designtegels

In 2012 ontwikkelden wij de nieuwe visuele identiteit en website voor Designtegels. Nu, in 2017 hebben wij de website opnieuw mogen ontwerpen en hij is sinds deze maand live: www.designtegels.nl ! Daarnaast kan je de komende tijd een ware Designtegels-bus in Breda spotten.