Ontwerpwerk 4.0

De 2e helft van 2018 was hebben we veel nieuwe projecten gestart. We zijn nog druk bezig met de nieuwe visuele identiteit voor een prachtige organisatie, die wij vrijdag 4 januari gaan lanceren! Hieronder vinden jullie een update van ons meest recente werk.

KS Profiel

Het is jullie vast niet ontgaan dat we de nieuwe visuele identiteit van KS Profiel met een grote onthulling hebben gelanceerd. Bekijk het portfolio item via deze link.

Gigplanner

Voor de app die het leven van muzikanten een stuk eenvoudiger maakt ontwikkelden wij een knallende visuele identiteit. Bekijk hieronder de video animatie.

 

Flexwijs

Flexwijs is specialist in personeelsdiensten voor het onderwijs. Dit zijn ze al sinds 2010. Naast het logo hebben wij ook het ontwerp voor de nieuwe website verzorgd. De website is gerealiseerd door Twize , met wie wij sinds 2018 heel prettig samenwerken!

Legal Republic

Voor Legal Republic heeft Miesart de merkbelofte onder de loep genomen en opnieuw aangescherpt. Dit is tot uiting gekomen in een vernieuwde merktaal en merkstijl. Het logo is ontworpen door 9|CA.

013 Business Tour

De eerste editie van het Tilburgse evenement Rabo 013 Business Tour vond plaats op 22 november 2018. Dit initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant, geeft trotse ondernemers uit Tilburg en omstreken de mogelijkheid om in contact te komen met studenten en young-professionals. Voor dit evenement ontwikkelde Miesart een visuele identiteit. 

Amphia

Zoals in iedere update ontbreekt Amphia dit keer ook niet. Voor Amphia hebben wij weer diverse uitingen mogen ontwikkelen waaronder een brochure voor afdeling Orthopedie, diverse iconen en een campagne voor Amphia Rookvrij.

Miesart 10 jaar

Het jaar waarin Miesart 10 jaar bestond is voorbij gevlogen! We gaan nu op naar ons elfde jaar en kijken daar enorm naar uit. Inmiddels is onze eigen propositie nog scherper geworden en dat hebben we tot uiting laten komen op onze visitekaartjes.