Ontwerpwerk 5.0

De 1e helft van 2019 stond in het teken van doorontwikkelen en nieuwe projecten starten. We zijn nog druk bezig met de ontwikkeling van maar liefst 6 logos die we helaas nog niet mogen laten zien. Hieronder tref je een selectie van werk wat we wel -en met trots- mogen laten zien.

Vredenbergh

Wij begonnen dit jaar met de lancering van de visuele identiteit van Vredenbergh Serviceresidentie. Dank voor de prettige samenwerkingJudith Jansen (strategie) en Jeroen van Eijndhoven (beeld) en natuurlijk Marie-José, Annelies van Zundert, Monique van den Hoed Vlaander Hetty, Eline van Raak, Ilona Kapitein-Huijsmans en Armand Lagrouw

Braventure

Ruim een jaar geleden lanceerde we Braventure. Inmiddels krijgt het merk vorm wordt het geladen.

Gogla

Dit jaar heeft Gogla een brand update doorgevoerd. Wij hebben deze in al hun nieuwe uitingen geïmplementeerd. Het doel? Om Gogla als een serieuze en volwassen speler te positioneren. Dat is wel gelukt.. niet?

Lendahand

Lendahand is een online impact investing platform waar maatschappelijk bewuste beleggers kunnen investeren in ondernemers en duurzame initiatieven in opkomende economieën. Voor Lendahand heeft Miesart in samenwerking met Tim Hengeveld hun visie en missie statement gevisualiseerd. Dit heeft geresulteerd in een drieluik illustratie die inmiddels hangt te shinen in het hoofdkantoor van Lendahand in Rotterdam.

Stefan & Boey

Dat Miesart dicht op de huid van oprichtster Michelle ligt weten de meeste mensen. Het kwam echter wel heel dichtbij toen haar broer ging trouwen en zij hiervoor een zogenaamde bruiloft-identiteit heeft ontworpen. Stefan & Boey; veel geluk en liefde gewenst!

Amphia

Vast onderdeel van deze update is uiteraard het werk wat wij voor Amphia mogen doen.

KS Profiel

Zoals Amphia bij de vaste prik hoort kunnen we daar KS Profiel ook voortaan onder scharen. De doorontwikkeling van de huisstijl is nog steeds in volle gang en de olifant wordt steeds meer herkend.

Websites

Dit jaar zijn we van start gegaan met 3 website projecten. Voor Starterslift, Iseco StPhal en RO-West hebben wij de website verzorgd.