Ontwerpwerk 6.0

De 2e helft van 2019 stond in het teken van de ontwikkeling van verschillende logo’s voor apps. Veel brainstormen en schetsen. Daarnaast mochten we wederom aan mooie projecten voor vaste opdrachtgevers werken. Hieronder tref je een selectie.

Martens en Van Oord

Dit jaar mochten wij ook weer aan de slag voor Martens en Van Oord. Op de valreep van 2020 hebben wij voor hen niet alleen een mooie bureau- en posterkalender ontworpen maar hebben we ook gewerkt aan een serie drieluiken waarmee Martens en Van Oord hun projecten in de kijker speelt. Het bijzondere 5 gangen drukwerk springt er goed uit.

HAY

Stel je voor, je woont alleen en tijdens het douchen val je. Je kan niet bij je telefoon en kan ook niemand om hulp vragen… wat doe je dan? HAY is hiervoor de oplossing. Een app die checkt of alles oke is of dat je wellicht hulp nodig hebt. Het idee is eenvoudig maar briljant! Hoe check jij of je buurman oke is zonder iedere dag aan de deur te staan? Juist! Door leven in zijn woning te bespeuren, het aan en uit gaan van lampen bijvoorbeeld. Wij zijn trots op het logo dat wij voor HAY, in opdracht van Ida Kruissen en David van der Loo mochten ontwerpen.

 

 

Amphia

In november heeft Amphia de nieuwbouw in gebruik genomen. Er kwam veel bij de verhuizing kijken. Op ontwerp gebied hebben wij hier aan bij kunnen dragen door heldere plattegronden en instructie boekjes te maken voor zowel bezoekers als medewerkers. Daarnaast ging de ontwikkeling van de huisstijl ook in volle gang door.

Swapsies

Stop shopping, start swapping! Swapsies is een app (in ontwikkeling) waarmee je spullen die je niet meer gebruikt kunt ruilen tegen spullen die je juist nodig hebt. Super duurzaam dus! Voor Swapsies hebben wij een speelse visuele identiteit ontworpen.

 

KS Foundation

De ontwikkeling van de huisstijl van KS Profiel loopt goed door. Daarnaast hebben we dit jaar ook de stichting van KS Profiel: KS Foundation een nieuw gezicht gegeven.

KS Foundation steunt projecten die de economische zelfstandigheid van kansarme mensen bevorderen. De stichting gelooft dat deze wijze van hulpverlening het verschil maakt. Ze vinden het belangrijk dat mensen voor hun eigen inkomen kunnen zorgen om zodoende een stevig fundament te kunnen realiseren. Een fundament dat zorgt voor gelijkwaardigheid en zelfredzaamheid. Omdat de projecten die KS Foundation steunt zeer divers zijn, is ervoor gekozen om het logo op te maken in vijf kleuren die in elkaar overlopen om zodoende weer een geheel te vormen.

Wijkie

Als wij zeggen dat wij dit logo hebben ontworpen voor een app waarvan de doelgroep kinderen én ouders zijn. Wat denken jullie dan dat deze app voor functie heeft?

Braventure 2.0

De huisstijl van Braventure heeft in de tweede helft van 2019 een upgrade gekregen. De huisstijl is stoerder en innovatiever. Dit past goed bij startups en de ambitie die Braventure heeft namelijk: jouw Brabantse startup sneller succesvoller maken!

 

De Lobel & Partners naar DLP&

De Lobel & Partners neemt de volgende stap! Na een introductie periode van ruim 2 jaar introduceren zij volgens de traditionele wegen het logo met de afkorting DLP& voor betere zichtbaarheid en grotere vindbaarheid. Tof en vereerd dat Miesart mee kan werken aan deze strategische ontwikkeling!

GHOR

Voor GHOR Midden- en West-Brabant ontwikkelden wij in de loop van het jaar een illustratieve stijl die hun huisstijl ondersteunt en waarmee het werkveld van GHOR zichtbaar wordt.

 

Websites

Dit jaar ronden we af met 2 website projecten. Voor Braventure en KS Foundation.