Ontwerpwerk 7.0

Dit keer starten we niet met een overzicht van logo’s. Niet omdat we die niet gemaakt hebben maar wel omdat de lancering van maar liefst 5 (!) logo’s vertraagd is. Gelukkig mogen we de nieuwe huisstijl van Elise al laten zien en hebben wij ondanks Corona, op een paar rustige weken na, goed door kunnen werken.

Roymans Bevestigingsmaterialen

Voor Roymans Bevestigingsmaterialen hebben we een, maar liefst 160 pagina tellende, catalogus gemaakt. Het is een compleet naslagwerk geworden van alle verschillende producten die Roymans Bevestigingsmaterialen aanbiedt. Je kan wel zeggen dat zij ├ęcht experts zijn op het gebied van bevestiging.

Embraze

Embraze, het kankernetwerk van Midden- en West-Brabant waar wij de visuele identiteit voor hebben ontwikkeld viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Ter eren van dit jubileum hebben wij een mooi magazine mogen opmaken en produceren.

Leenders Fiscaal Advies

In 2016 hebben wij voor Leenders Fiscaal Advies een huisstijl ontworpen. Na vier jaar, uitbreiding van het personeel en een nieuwe locatie was het tijd om de huisstijl op te frissen. De nieuwe huisstijl is stijlvol en chique. Precies wat past bij het huidige kantoor.

We hebben niet alleen de huisstijl opgefrist maar ook de website in een nieuw jasje gestoken.

 

Toogethr en Dinalog

Ondanks de corona-crisis hebben we ook twee nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Toogethr en Dinalog, de een een scale-up en de ander een ondersteunder van innovatieve bedrijven. Allebei in de transport/logistieke sector! Voor Toogethr hebben wij door middel van een technische ingreep het logo naar het volgende, meer volwassen niveau getild en set van huisstijl bouwstenen ontwikkeld waarmee ze de volgende stap kunnen nemen.

Voor Dinalog hebben wij iets soort gelijks gedaan. We zijn bezig met het straktrekken van het huisstijl-beleid. Nieuwe uitingen worden op een nieuw ontworpen en strak grid opgemaakt. Hierdoor wordt Dinalog zichtbaarder. Zichtbaarheid die leidt tot herkenbaarheid.

Gogla

Begin 202o vond het tweejaarlijkse congres van Gogla plaatst. Door corona hebben we flink moeten improviseren om alles rond te krijgen maar het is gelukt! Voor het congres, dat plaatsvond in Kenia hebben wij alle uitingen verzorgd. Van de toegangskaarten tot de backdrops en brochures.

Daarnaast hebben we het afgelopen half jaar weer diverse rapporten voor Gogla opgemaakt.

Starterslift Investment

Voor startups die in acute nood verkeren heeft Starterslift Investments de SOL in het leven geroepen. Een overbruggingslening waar veelbelovende startups gebruik van kunnen maken.

Voor de SOL hebben wij een sub-logo ontworpen, diverse informatiebladen ontworpen. Daarnaast hebben we samen met eRocket de website voorzien van goede SEO teksten en een Adword campagne opgezet.