MA10JR Terugblik

Toen ik in 2008 met mijn ouders naar de Kamer van Koophandel fietste om Miesart in te schrijven had ik nooit gedacht dat ik 10 jaar later samen met Oana en Floris prachtige projecten mag maken. Dat ik dit nooit had verwacht blijkt wel uit het feit dat we geen foto hebben gemaakt tijdens de inschrijving bij de KvK op 1 maart in 2008.

Mijn ouders moesten mee naar de KvK omdat ik nog geen 18 was. Ik was 17, minderjarig, en daarom moesten zowel mijn vader als moeder meetekenen bij het inschrijven van Miesart. Het was dus niet alleen spannend voor mij. Sinds de start in 2008 heb ik veel bijzondere mensen ontmoet en bijzonder werk mogen maken waarvoor ik erg dankbaar ben.

2008-2011

Dat ik jong was zie je terug in de hoeveelheid huisstijlen die Miesart gekend heeft. Van 2008 tot 2011 heb ik 3 verschillende logo’s voor Miesart gemaakt, de enige lijn die in de huisstijl is te vinden is de M. Voor de rest ga ik van zeer floraal naar sec en eindig ik met een wolkje waar een hele onstabiele (zelf ontworpen) onderkast m aan hangt. Van 2008 tot 2011 ontwerp ik vooral websites en visitekaartjes voor buren, tantes, opa’s, oma’s en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>